طرز تهیه آش گوشت بوشهری

به گزارش مهسان بلاگ، آش گوشت بوشهری یکی از آش هایی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. این آش هر چه کش دار تر و با قوام تر باشد، هوادار بیشتری نیز دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش گوشت بوشهری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

مواد لازم برای تهیه آش گوشت بوشهری

  • لوبیا قرمز دو لیوان
  • گوشت 300 گرم
  • برنج یک لیوان
  • شوید و تره یک و نیم لیوان
  • ترخون دو قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

مرحله اول

ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و 1 عدد پیاز با اندازهی آب بپزید.

برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له گردد. سبزی آش را به برنج اضافه نموده تا سبزی کمی با برنج پخته گردد. در این مرحله مواظب اندازه آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.

مرحله دوم

گوشت ها را از قابلمه ای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا نموده و ریش ریش می کنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له گردد. اگر غذا ساز ندارید، می توانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت بهره ببرید.

لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه نموده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا بهره ببرید؛ بنابراین از قلم نیاندازید که آب لوبیا و آب گوشت را دور نریزید.

مرحله سوم

بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس 20 دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید. در غیر این صورت آش سریع ته می گیرد.

بعد از 20 دقیقه آش آماده است. در حین این زمان مرتب آش را هم بزنید. این آش باید تند و کش دار باشد.

آش گوشت بوشهری آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 109195

به "طرز تهیه آش گوشت بوشهری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش گوشت بوشهری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید